Menu Close

Semana Santa Marinera 2024

Un any més i com és tradició en la Semana Santa Marinera, el Crist de Sant Bult ha acompanyat en la Eucaristía, a l’image titular de la Real Hermandad de Jesús con la Cruz y Cristo Resucitado.


Invitats per la presidenta de la Real Hermandad Na Mª José Damiá, han acodit la presidenta Na Paula Bellido, Na Pepa Benito, Presidenta de les Clavariesas de Sant Bult, junt a clavarios de la Llar – Escola Sant Bult. També va voler acompanyar-nos en la Eucaristía Na Yolanda Pérez, la nostra futura Clavariesa Major de les Festes 2024.

Mencionem en especial a Na Amparo Blay, vicepresidenta de la Festa de Sant Bult, que ha rebut per part de la Real Hermandad, la distinció de Cofrade d’Honor de l’any 2024. Enhorabona Amparo i gràcies per este nomenament de part de tota la junta de clavarios de Sant Bult.


Reiterem el nostre més sincer agraïment a la Real Hermandad de Jesús con la Cruz, per acollir en tant carinyo a Sant Bult.

Esperem que gogeu de tots els actes programats per la vostra Germandat en esta semana santa marinera 2024, llamentant que enguany no poguera portar-se a terme la processó a causa de la pluja.