Menu Close

Paula Bellido Suay, Presidenta Festes Sant Bult

El passat 3 de febrer es va elegir per unanimitat la nova junta directiva de Sant Bult i el relleu en el càrrec de presidència de la Festa de Sant Bult. Despuix de molts anys en Antonio Bellido com a President de les Festes i havent conseguit concloure la Rehabilitació de la Llar – Escola de Sant Bult, ha decidit donar un pas a les noves generacions de Sant Bult.

Paula Bellido Suay, ha segut elegida la primera presidenta de la Llar – Escola de Sant Bult. Pertany a una família que ha estat sempre vinculada a Sant Bult. Paula definix “Antonio Bellido l’anterior president, ha segut el meu millor mestre i  el meu major referent”. A partir d’ara la nova presidenta de Sant Bult afronta en moltes ganes i ilusió este càrrec per a donar continuïtat a les Festes de Sant Bult. És important mantindre les tradicions i Paula Bellido té posada la mirada en el futur de la Festa.

En estos anys la festa de Sant Bult va ser declarada en 2017 Festa d’Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana i recent estrenat l’any 2023 s’ha conseguit el Guardó de Be de Rellevància Local Immaterial, un guardó que demostra el bon treball per preservar una festa que du en els carrers de la Xerea celebrant-se des de l’any de la conquista de la Ciutat de Valéncia en 1238 i que un albañil D. Manuel Navarro, donó l’Image de Sant Bult per a que tinguera unes festes com ben es mereixia i tot això ha conseguit que se nos reconega entre moltes atres festes per part de la Generalitat Valenciana com a festa tradicional del barri de la Xerea.

Els objectius que s’ha marcat Paula Bellido com a nova presidenta de Sant Bult, és continuar en la llabor de difusió de la Festa, intentar que aquelles persones que desconeixen la festa s’acosten al barri en festes i puguen conéixer l’història i festes en honor a l’Image de Sant Bult. El càrrec de la Presidència és una responsabilitat, en el que tens que donar la millor image de la festa i una proposta de Paula és conseguir que el càrrec de la presidència no estiga tan centralisat i siga l’unió d’idees i millores en la festa. La Festa de Sant Bult seguix hui en dia celebrant-se i que menys que havent estrenat la Llar – Escola rehabilitat, pugam entre tots conseguir donar vida a la nostra sèu i conseguir reunir a tots els veïns de la Xerea en ella.