Menu Close

Llibre Honor

Pregoneros

Firma Llibre d’ Honor de Sant Bult

En la vesprada del Dimarts 12 de Decembre, ha tingut lloc en la Llar – Escola de Sant Bult, l’acte de celebració signatura Llibre d’Honor, pel recent nomenament per part de la Generalitat Valenciana a Sant Bult, com a Festa d’Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana.

Hem contat en la visita de D. Josep Vicent Boira que ha dedicat unes paraules a tots els qui fan possible que Sant Bult, seguixca celebrant festa i tradició en el Cap i Casal.

Agrair als veïns i amics, que no s’han volgut perdre este acte en un significat especial per a la Xerea; nosatres estem encantats de rebre este Guardó per part de la Generalitat Valéncia i la seua Agència de Turisme, anem a conseguir poc a poc que Sant Bult siga molt més coneguda que ho és ara mateix.

Esperem que este siga un primer pas, per a conseguir un major reconeiximent en el Futur en favor de la Festa del Crist de Sant Bult de la Xerea.

Mai haguérem pensat que conseguiríem este reconeiximent, pero en un equip que ha treballat com es mereix la Festa, hem conseguit portar avant este reconeiximent per a tots els veïns de l’històric Barri de la Xerea.

Ara devem esforçar-nos, en conseguir que veïns de la Ciutat de Valéncia, acodixquen cada primera fi de semana de Juny al Barri de la Xerea, per a conéixer de primera mà, la Festa més antiga de la Ciutat de Valéncia.