Menu Close

Guardó BRL Festa Sant Bult

En la vesprada del disabte 25 de març de 2023, va tenir lloc en la Llar – Escola Sant Bult, la celebració del Guardó de la Festa de Sant Bult com a Bé de Rellevancia Local Immaterial.

Al acte van acodir en representació de la Generalitat Valenciana: D. Ximo López Camps com a Secretari Autonómic de Cultura i Deport. Per part del Ajuntament de Valéncia, acodiren: D. Pere Fuset Tortosa en Representació del Alcalde D. Joan Ribó i Srta. Nuria Llopis Borrego en Representació de Dña. Sandra Gómez.


Previ al acte pel Guardó obtingut, des de la Junta Directiva de Sant Bult, se va voler fer un homenatje d’agraïment al President de les Festes de Sant Bult durant estos 25 anys (1998 a 2023), a D. Antonio Bellido Lapiedra.

Els asistents van poder agraïr la trajectoria en estos anys fent particep a D. Antonio Bellido a escoltar i posteriorment agraïr cada una de las mostres de carinyo rebudes sempre. La Presidenta de Sant Bult  Dña. Paula Bellido, va ser l’encarregada de llegir el manifiest dels logros obtinguts en la Festa de Sant Bult en 2017 y en 2023, llegint també la signatura en el llibre d’honor de Sant Bult, per part de D. Antonio Bellido.

Agraïm a tots els que van aceptar acudir a este acte tan important per a la Festa de Sant Bult. Vam obrir les portes de la nova seu social de Sant Bult fa uns messos i gràcies a la Rehabilitació Integral de l’edifici, la vesprada del disabte se va poder oferir un acto en el ens van unir amics i veîns de la Xerea, en torn a l’Image de Sant Bult.