Menu Close

Festa Chiquets de Sant Vicente 2024

En la vesprada del dilluns 10 de juny de 2024, acodim per mig d’invitació a la Processó de la Festa dels Chiquets de Sant Vicente 2024. Enguany la processó no va poder portar-se a terme pels carrers, per la pluja. Per això es trasllade la processó per dins de l’Iglésia de Santa Catalina, a la que acodim en representació de Sant Bult Na Yolanda Pérez i N’Antonio Martínez com Clavarios Majors de Sant Bult 2024, acompanyats de Na Paula Bellido, Presidenta de Sant Bult.

Les clavariesas major i junior de la Festa dels Chiquets de Sant Vicente enguany han segut: Na Ana Falero Giralt i la seua filla Srta. María Berasategui, Ana ha segut durant 2023 nostra Clavariesa Major, a la quin felicitem pel càrrec en la festa de Sant Vicente i per haver-se acordat d’invitar a la Festa de Sant Bult.

En l’acte coincidim també en l’Honorable Clavariesa de Sant Vicente Ferrer 2024, Na Toña Játiva Rams, també Clavariesa Mayor 2013 i amiga de Sant Bult.

Agraïm al seu President En Rafael Pinazo l’invitació rebuda i per deixar-nos desfilar en la processó dels Chiquets de Sant Vicente. Vos desigem unes bones Festes 2024.