Menu Close

Acte centenari coronació

centenario coronacion

En el matí del dissabte 13 de maig de 2023 ha tingut lloc en el Pont del Real, l’acte commemoratiu del centenari de la coronació de la Verge dels Desamparats de Valéncia.


centenario coronación

A l’acte han acodit Na Ana Falero Clavariesa Major de la Festa Sant Bult 2023 junt a Na Paula Bellido Presidenta de la Festa de Sant Bult.

Agrair l’invitació rebuda per part de Na Pilar Bernabé, Delegada del Govern de la Comunitat Valenciana. Des dels balcons del Palau del Temple hem pogut vore el pas de la Talla original situada en la Real Basílica de la Verge, que ha desfilat pels carrers de Valéncia, fins al pont del real en a on s’ha portat a terme l’acte de coronació simbòlica com fa 100 anys va tindre lloc un 12 de maig de 1923.

centenario coronación
centenario coronación

En l’acte nos hem reunit en atres festes religioses i hem pogut compartir balcó en Na Nieves de l’Altar dels chiquets de Sant Vicente i en Na Marivi Borrel de l’Altar de la Mar i Honorable Clavariesa de les Festes de Sant Vicente 2019.

centenario coronación

@santbult SANT BULT | Acto conmemorativo centenario de la coronación Virgen de los Desamparados. #SantBult #SantBult23 #VirgenDeLosDesamparados ♬ sonido original – Fiesta Sant Bult