Menu Close

Premi Berni – Edición XXIV

premio berni 2024

En la vesprada del dissabte 5 d’octubre, en el recent inaugurat nou casal de la Falla Marqués de Montortal – Berni i Català (Falla La Berni), va tindre lloc l’edició XXIV d’entrega dels Premi Berni 2024 que otorga esta comissió des de l’any 2001.

Han arreplegat el Premi Berni 2024, Na Paula Bellido Suay, Presidenta de la Llar Escola de Sant Bult junt a Na Yolanda Pérez, Clavariesa Major de les Festes de Sant Bult 2024.

Enguany en junta de la Falla Berni, varen voler donar un premi a la Festa de Sant Bult per lo següent:

Festes de Sant Bult, per mantindre la que és considerada la festa més antiga de la ciutat de Valéncia, celebrada des del s.XIII en el barri de la Xerea en honor a Sant Bult.

Agraïm enormement este premi per a la festa més antiga de la ciutat de Valéncia, és un honor que es premien a les tradicions valencianes, a la cultura i a la festa de barri. Esperem que estos premis continuen molts anys més i que d’ara en avant la Falla Marques de Montortal – Berni i Català teneis obertes les portes de la Llar Escola de Sant Bult, FELICITATS a tota la comissió i retirem els nostres agraïment per l’organisació amena de l’acte i el bon tracte i rebuda per part de la comissió.

Volem també agrair a les autoritats que varen acodir a l’acte com als Premiats d’esta XXIV edició.

  • Ángel Romero Melle.
  • Santamaría Orfebres.
  • Falla Císcar – Burriana.
  • Mª Estela Arlardis Ferrando, Fallera Major de Valéncia 2024.

Esta edició ha segut una edició de cultura, història i tradició valenciana.