La 8 Mediterràneo Televisió, 15º Aniversari

En la vesprada del Dimarts 12 de Novembre de 2019, La 8 Mediterràneo Televisió va celebrar les seues 15 anys en la Televisió Valenciana.

En un acte tan especial, la Festa de Sant Bult també va ser invitada.

Una festa com la nostra que any rere any tenim la sòrt de traure en el programa que presenta En Julio Tormo Agarres, els diferents actes en honor al Crist de Sant Bult, i és d’agrair que anàrem invitem a dita celebració.

En Representació de la Festa de Sant Bult, va acodir a la Gala de la 8 Mediterràneu Televisió. Na Rosa Cercós Beferull; Clavariesa Major de les Festes de Sant Bult 2019 acompanyada de En Antonio Bellido Lapiedra; President de la Llar – Escola de Sant Bult.

Per a tota la Junta de Sant Bult nos alegra enormement que hàgem segut invitats com una de les Festes més antigues de la Ciutat de Valéncia. Des de Popular TV fins a aplegar a Mediterràneu TV LA 8, any rere any hem pogut comprovar com en diversos espais de la vostra cadena, sempre heu volgut mostrar el carinyo que els valencians tenen a la seua Image de Sant Bult.

Enhorabona pel 15º Aniversari de la vostra Televisió, i que pugam continuar contant en els vostres mijos en els carrers del Barri de Sant Bult.

Enllaç d’Interés:

La 8 Mediterràneo Televisió: visita.

A %d blogueros les gusta esto: