📻 Entrevista ESRADIO Clavariesa Major -21/10/19-

ESRADIO | La vesprada del Dilluns 21/10/19, el Programa “La Mesa de las Fiestas“, moderat per Miguel Ángel Bustos, invite a Rosa Cercós Beferull Clavariesa Major de Sant Bult 2019 junt a l’Honorable Clavariesa Major de la Festa de Sant Vicent Ferrer 2011, Mª José Gimeno Minguet i Antonia Játiva Rams Clavariesa d’Honor del Santíssim Crist del Grao 2019 i Clavariesa Major de les Festes de Sant Bult 2017.

El programa va voler conéixer el testimoni de 3 dònes que han representat a les Festes tradicionals de la Ciutat de Valéncia; quin és el seu paper dins de la Festa i que aporten al futur que s’aveïna en els carrers de Valéncia.

En paraules de Rosa Cercós: “Vaig rebre la cridada de D. Antonio Bellido per a ser la Clavariesa Major de les Festes 2019, la quin desconeixia pero accepte representar una Festa per a conéixer-la des de dins”.

Antonia Játiva: “Un matí em vaig alçar pensant en Sant Bult i li vaig demanar perdó per no haver acceptat ser la seua Clavariesa Major en el seu moment i al sendemà vaig rebre la cridada de D. Antonio Bellido per a representar la Festa de Sant Bult en 2017”.

Volem agrair a ESRADIO, que conte en el testimoni de la Festes més antigues de la Ciutat de Valéncia i que pugam transmetre el nostre patrimoni als demés, per a que es conega la nostra llabor durant tot l’any.

Fotos: Miguel Ángel Bustos

A %d blogueros les gusta esto: