Aliments Solidaris Festes 2019

Recollida Solidària d’Aliments en benefici de l’Associació Tira Avant Solidària Alboraya

ALIMENTS | Un any més i en aplegar les Festes de Sant Bult 2019, nos hem volgut solidarisar per els qui més ho necessiten un any més.

Enguany era nostra IV Recollida Solidària d’Aliments no peridors que el nostre grup de Jóvens Clavarios, s’han esforçat en organisar i arreplegar.

Des de la Junta de Sant Bult i en nom del President de Sant Bult, volem agrair en primer lloc tota l’ajuda rebuda, perque encara que són temps complicats, sempre sabem traure un menut esforç i ajuda quan se nos demana l’ajuda.

Agrair i animar a la Joventut que en anys venidors seguixca esta ajuda inestimable per els qui nos necessiten, en este cas l’Associació Tira Avant Solidària Alboraya, que estan encantats per la nostra ajuda i hem de reconéixer que en la vostra ajuda, anem ajudar als demés.

Gràcies per contribuir a esta acció solidària un any més.

Davant la Recollida Solidària d’Aliments, rebem per part de la Fundació Tira Avant Alboraya Solidària, una carta d’agraïment per part de la seua Junta Directiva, en la que nos agraïxen tota la bona llabor que portem a terme durant les Festes 2019 i que podeu llegir ací baix.

Carta d'Agraïment Tira Avant Alboraya Solidària
A %d blogueros les gusta esto: