Menu Close

Saluda Presidenta Sant Bult

Amics i Amigues de Sant Bult,

És per a mi una il.lusió molt gran estrenar-me enguany i dirigirme a tots vosaltres per primera vegada com a Presidenta de la Llar Escola Festes Sant Bult.

Tinc l´orgull d´anunciar que soc la primera dona Presidenta de la Festa més antiga del Cap i Casal de la ciutat de València, poc a poc ens anem modernitzant i espere que no siga ni la primera ni l´última en tindre tan honrosa responsabilitat.

Però n´hi ha que ser just, i nombrar açí a la persona gràcies a la qual jo he aplegat a ser Presidenta, N’Antonio Bellido Lapiedra, que ha segut el President fins ara, gràcies a ell que en el seu moment va a fer a l´apertura de la dona per a que entrara a formar part de la Junta Directiva de la Llar Escola. Antonio Bellido ha dedicat la seua vida a Sant Bult i ha aconseguit dur a la Festa a lo més alt. Visionari, va ficar en marxa el projecte més important que ha segut la Rehabilitació Integral de la Seu social de la nostra Associació.

Vull donar la benvinguda a la nostra Clavariessa Major de l’any 2023, N’Ana Falero Giralt, Ana, a pesar de que no ha nascut a València, es considera més valenciana que qualsevol, prova d’això es que és una enamorada de les tradicions valencianes, i ara està molt il·lusionada per ésser la protagonista de les nostres festes, les quals està desitjant conéixer-les.

El meu sincer agraïment a N’Alicia Castillo Llorens, Clavariesa Major del 2020-2022, gràcies per la seua paciència en temps molt durs de la Pandèmia, Alicia ha segut una gran Clavariessa Major sempre al costat de Sant Bult.

Vull aprofitar també per a demanar la col.laboració i ajuda del nostre grup de Clavariesses i a la seua Presidenta Na Pepa Benito Bort, junt als nostres amics de la Falla Centenaria Plaça Sant Bult, i al seu President En Francisco López Moral, als meus companys Clavaris i Clavàries per a que estiguen al meu costat i açí aconseguir portar endavant la nnostra Festa amb la major dignitat tal i com es mereix el nostre Crist de Sant Bult.

Tinc l´honor d’anunciar ell que serà Pregoner de les Festes de Sant Bult, any 2023, En Josep Montesinos Martínez, Decà de la Facultat de Geografia-Història de la Universitat de València. Gràcies per acceptar la nostra proposta.

Finalment felicitar a la Reial Hermandat de Jesús amb la Creu i Crist Ressucitat i a la seua Presidenta, Na MªJosé Damià Melego, per la celebració conjunta del XX Aniversari que anem a processionar junt al seu Crist.

Des d’aquestes línies convide a tots junts, a vindre al Barri de la Xerea a conèixer les nostres tradicions i vos desitge que passem unes bones festes plenes de germanor i alegría.

Un fort abraç i Vixca Sant Bult!!

Paula Bellido i Suay
Presidenta de la Llar Escola Festes Sant Bult