Menu Close

Saluda President Generalitat Valenciana 2022

Salutació del President de la Generalitat Valenciana
per a les Festes de Sant Bult del barri de la Xerea

La ciutat de València viu sempre les festes amb actes que són un gran punt de trobada i agermanen a veïns i visitants. En qualsevol de les celebracions que tenen lloc al llarg de l’any trobem ecos de la història i de les cultures que han configurat la ciutat, però no són només un reflex del seu passat i d’unes tradicions heretades, també mostren la realitat actual de la societat, les seues aspiracions i el seu dinamisme.

La pandèmia ens obligà en 2020 a renunciar a moltes coses que estimàvem, també a les nostres celebracions tradicionals. La ciutat de València ha viscut durant els dos últims anys les seues festes de manera diferent. Hem travessat moments complicats en els quals, amb un enorme civisme, tota la nostra societat va fer un gran esforç per a poder recuperar tan prompte com fora possible tot allò que havia quedat interromput. Vull agrair-vos des d’ací la vostra responsabilitat i el vostre sacrifici. Després d’un parèntesi tan llarg mirem avant amb optimisme gràcies a la vacunació i estem recobrant moltes de les coses a les quals vam renunciar. Amb totes les cauteles enguany viurem plenament les nostres celebracions.

Si tot va com esperem, les festes de Sant Bult es viuran en 2022 a la manera de sempre, amb la participació plena de molta gent orgullosa pel seu esforç durant un temps tan dur com el que estem deixant arrere. Des d’ací vos vull fer arribar la meua salutació més afectuosa a totes les persones que feu possible cada any la continuïtat d’uns actes festius tan arrelats al cor de la ciutat, en companyia d’un fort abraç i els meus millors desitjos per a les celebracions d’enguany i per a totes les que compartireu en el futur.

Ximo Puig i Ferrer

President de la Generalitat Valenciana