Menu Close

PREMIS VALENCIANS PER Al SIGLE XXI

El Museu de les Ciències Príncip Felipe ha albergat este dijous la vigèsim segona edició de ‘Valencians per al Sigle XXI’, la gala dels premis de las PROVINCIAS. L’event (presidit pel cap del Consell, Ximo Puig), ha congregat a centenars d’invitats per a reconéixer a colectius i personalitats que en la seua trayectòria prestigian a la Comunitat.

A l’acte invitats pel diari de las Provincias, vàrem acodir representant a la Festa de Sant Bult. Dña. Alicia Castillo, Clavariesa Major de Sant Bult 2022 junt a la Dña. Paula Bellido Vicepresidenta de Sant Bult.

Volem donar nostra més sincera enhorabona als agraciats en esta gala tan important per a reconéixer a colectius i personalitats que prestigian a la Comunitat Valenciana. Agraïm l’invitació rebuda i que es volguera contar en la nostra festa popular més antiga de la ciutat de Valéncia en uns premis que miren cap el futur.

Dña Alicia Castillo junt a la directora del Círcul d’Empresaris de l’Ateneu Mercantil i en la presidenta de Ronald McDonald’s.