Menu Close

Pregonera Festes de Sant Bult 2022

Tenim l’honor de comunicar que Dña. Mª Vicenta Mestre Escrivà, rectora de l’Universitat de Valéncia serà la pregonera de les festes de Sant Bult 2022.

Mavi Mestre va nàixer en Oliva i és catedràtica de Psicologia Bàsica en la Universitat de Valéncia. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació, en les especialitats de Psicologia i de Ciències de l’Educació, va ser distinguida en el premi nacional als millors becaris i en el premi extraordinari de llicenciatura. Doctora en Psicologia, va obtindre també el premi extraordinari de doctorat.

És especialiste en matèries sobre adolescents en risc i família, que impartix en titulacions de Grau i Màster de la Universitat de Valéncia i en atres universitats espanyoles i estrangeres. La seua activitat docent ha segut reconeguda en sis quinquenis.

La seua activitat científica se centra en l’inclusió social i la calitat de vida dels jóvens i adolescents. Com a directora d’un grup d’investigació ha segut investigadora principal de proyectes competitius, entre els quals cal destacar un proyecte PROMETEO en l’Universitat de Misuri i el CONICET de Buenos Aires i, actualment, del proyecte PROMETEO sobre ‘Competència socioemocional i personal com a prevenció de la conducta desadaptada’. És autora de més de 160 artículs en revistes nacionals i internacionals i de 23 llibres i 49 capítuls de llibres. Ha dirigit 16 tesis doctorals. És membre de la International Association of Applied Psychology, de la Societat Interamericana de Psicologia, de la Junta directiva de la Societat d’Ansietat i Estrés i de la Societat Espanyola d’Història de la Psicologia. La seua investigació ha segut reconeguda en sis sexenis d’investigació.

Compromesa en la transformació de la Universitat, va ser secretària de departament, decana de la Facultat de Psicologia, vicerrectora d’Estudis i vicerrectora d’Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat de la Universitat de Valéncia.

Curriculum de Mª Vicenta en la web de Universitat de Valéncia