Menu Close

Centenar de la Ploma acte Creu de L’ Almoina de Sant Jordi

centenar de la ploma 01

Els Cavallers del Centenar de la Ploma, varen celebrar el passat Divendres 11 de Setembre de 2020 l’acte de Bendició de la Real Senyera i del Va penar de l’Insigne Capítul del Centenar, imposició de Creus de l’Almoina de Sant Jordi i commemoració de la Mare de Deu dels Victòries.

Per a nosatres és un honor rebre esta commemoració en l’Imposició de la Creu de L’ Almoina de Sant Jordi al President de la Llar – Escola de Sant Bult, En Antonio Bellido Lapiedra, en reconéixer en ell la llabor de difusió de la Festa més antiga de la ciutat de Valéncia com és la Festa del Crist de Sant Bult en el barri de la Xerea; cóm a la seua volta haver conseguit per a la citada festa el Guardó que la declara Festa d’Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana.

En l’acte solemne també va rebre la Creu de l’Almoina de Sant Jorge, Na Amparo Chova, de quí nos sentim molt orgullosos en ser Clavaria i haver segut Clavariesa Major de les Festes de Sant Bult 2015.

Agrair de tot cor als Cavallers del Centenar de la Ploma que es reconega a la nostra festa; i esperem que si la situació nos ho permet, poder celebrar tots junts el pròxim més de Juny, la Festa de Sant Bult.