Sopar Exaltacio Clavariesa Major 2019

Un any mes hem celebrat el sopar Exaltacio a la Clavariesa Major de les Festes en honor al Crist de Sant Bult.

La velada tingue lloc el Divendres 3 de Maig a les 21.30h en l’Hotel Silken Porta Valencia.

Acodiren Clavaris i Clavaries, grup de Clavariesas, Representants de la Falla Plaça de Sant Bult, amics i familiars de la Clavariesa Major 2019 i amics i veïns del barri de la Xerea.

La Festa de Sant Bult, torna a tindre representacio en el carrec de Clavariesa Major en honor a les seues festes, enguany l’encarregada de representar a esta festa del «cap i casal» es Na. Rosa Cercós Beferull.

Volem agrair-te que hages acceptat este carrec tan important per Sant Bult i per totes les persones a les que representes; estem segur que sentiras el carinyo de la gent quan acodixques als actes programats enguany en el barri singular de la Xerea.

Volem tambe agrair a Na Concha Fort Martínez, Clavariesa de les Festes de Sant Bult 2018, que mos emocionà en un discurs al sopar Exaltacio Na Rosa, agraint com sempre el carinyo que li hem demostrat tots els que estem al costat de Sant Bult.

Gracies Concha per representar tan dignament esta Festa i que sempre guardas en carinyo el recebiment que tingueres de Sant Bult en ta casa.