Salutació del President de la Generalitat a les Festes de Sant Bult del barri de la Xerea

 

Al cor de la ciutat de València, en carrers plens d’història que envolten la plaça de Sant Bult, té lloc cada any una festa lligada a tradicions que s’han transmés de pares a fills fins arribar als nostres dies.

 

Moltes persones, de tot arreu, es donen cita durant unes jornades caracteritzades per l’esperit de convivència compartida que es respira en tots els actes que integren el programa de festes.Les festes de Sant Bult mostraran enguany, una vegada més, la seua capacitat per a mantindre el nostre llegat tradicional, per a innovar i fer coses noves i per  a compartir i sumar. Un esperit que humanitza la vida en la ciutat i contribueix a fer més gran la Comunitat Valenciana.

Voldria animar als veïns del barri i a tots els valencians a participar plenament d’una festa magnífica i a acollir amb la mateixa hospitalitat de sempre als visitants que s’uniran a ells enguany per participar unes celebracions tan nostres i tan obertes.Per això, voldria fer arribar a les amigues i els amics que organitzen amb il·lusió i esforç les festes de Sant Bult de 2018 la meua salutació més afectuosa, acompanyada dels meus millors desitjos per al futur i d’una forta abraçada.

 

 

Chimo Puig Ferrer

President de la Generalitat Valenciana