Saluda President de la Llar – Escola de Sant Bult

Ciudad de Valéncia, Maig de 2019

Un any més estic davant de vosatres per a fer una cridada a tots els veïns del barri de la Xerea, a tota la ciutadana de nostra volguda Valéncia i perque no a tot aquell que encara no viu ací, tinga la curiositat de vindre a vore’ns. No sense esforç, hem conseguit el reconeiximent de la Generalitat Valenciana com a Festa d’Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana.

Per al meu és un compromís encertar entre el passat i la visió de futur que tinc per a que les Festes més antigues del «Cap i Casal» de la ciutat de Valéncia, oferixquen una varietat d’actes que qualsevol se senta atret per vindre a conéixer-nos.

Com a President és un orgull estar acompanyat de la Junta de Clavarios i Clavarias de la Llar – Escola de Sant Bult i donar-vos la benvinguda a les Festes de Sant Bult de l’any 2019. Tornarem a engalanar els carrers del barri i farem tots els honors que la nostra image es mereix.

Com cada any aprofite este Pòrtic per a agrair la lleal i intensa colaboració de la Falla de la Plaça de Sant Bult, especialment al seu President En Francisco López. Al Grup de Clavariesas de Sant Bult, i a la seua Presidenta , Na Pepa Benito, que tots els anys complixen la promesa d’acompanyar de be prop al nostre Sant Bult.

Vullc tindre un recort molt especial cap a Na Encarna Muñoz, que ha segut sempre la Cambrera de Sant Bult, que ho va cuidar en tant carinyo i *esmero. Moltes gràcies Encarna per la teua dedicació, estem segurs que Sant Bult esta en tu.

Tot el meu carinyo per a Na Concha Fort, Clavariesa Major de les Festes de Sant Bult de l’any 2018, les circumstàncies de la vida varen impedir que estiguera en els dies grans de les festes, pero que vàrem tindre molt present en cada acte de les festes de l’any passat. Volem agrair-te que acceptares ser nostra Clavariesa Major, sabem que estaves, de cor en tots nosatres. Esperem que sempre portes a Sant Bult. Tots els que t’hem conegut estem ben orgullosos de la teua fortalea i que formes part de les nostres vides, per això volem invitar-te que pugues acompanyar-nos en les festes d’enguany.

I com no, cada any nou de festes supon també que una nova persona agarre el testimini de ser nostra Clavariesa Mayor Na Rosa Cercós Beferull. Enguany tenim l’honor de contar en una dòna amant de les nostres tradicions festives valencianes, molt vital i sempre disposta ajudar a les demés. Rosa entrarà dins de la tradició popular festiva més antiga de la ciutat de Valéncia. Rosa, va d’una ilustre família, que espera en tota l’ilusió del món que aplegue la velada del 3 de Maig, quan serà proclamada Clavariesa Major de Sant Bult de l’any 2019. ¡Enhorabona, felicitats i tots els millors desijos!

Junts nos tornarem a trobar en la Xerea la gent que viu en el barri i la que sempre torna a l’en festes. Tots plagats per a compartir uns dies plens de germandat, recorts i alegria. Compartirem taula, procesionaremos al costat del nostre Sant Bult, gojarem de la música, ballarem de nit i gojarem de la Plaça de Sant Bult plena.

Amigues i amics, esteu invitats a la festa. Espere que estos dies nos pugam saludar i compartir moments de fraternitat, unió, emoció i germandat.

¡Un fort abraç!

Antonio Bellido Lapiedra

President de la Junta de Clavarios y Clavarias de la Llar – Escola de Sant Bult