Saluda del President de la Generalitat Valenciana

Generalitat Valenciana

En qualsevol poble o ciutat de la Comunitat Valenciana la festa és una gran manifestació de capacitat d’iniciativa, d’innovació i d’estima a les tradicions. València té, a banda de festes molt conegudes internacionalment, que són punt de trobada per centenars de milers de persones, moltes altres celebracions igualment arrelades en el poble valencià i que uneixen a la gent d’una part de la ciutat, festes com les de Sant Bult, de caràcter netament popular que agermanen al veïnat i conviden a tots a viure plenament cada acte.

Durant unes jornades totes i tots podreu compartir instants de plena convivència que animen a treballar units i a mirar cap al futur amb confiança. La gent que vos acompanyarà en els diferents actes podrà apreciar l’atmosfera hospitalària d’unes celebracions per les quals podeu sentir, amb raó, un legítim orgull.

Moltes persones heu preparat amb il·lusió les festes de Sant Bult de 2019. Tots agraïm el vostre treball ben fet i valorem l’esforç que heu dut a terme per a organitzar-les. Vull enviar-vos des d’ací una cordial salutació i els meus millors desitjos per al futur.

Ximo Puig i Ferrer

President de la Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.