Carta d’Agraïment Semana Santa Marinera 2019

Un any mes he vixcut la Semana Santa Marinera des de el cor del Barri del Cabanyal i sempre gracies a la Real Hermandad de Jesús con la Cruz y Cristo Resucitado.

Encara que tot aço no seria possible sense la participacio de totes les persones que componen l’historica Festa de Sant Bult; es per aixo que en nom de la Clavariesa Major Dña. Rosa Cercós Beferull i del President de la Llar- Escola de Sant Bult D. Antoni pBellido Lapiedra, volem agrair que mos acompanyara ahir la Presidenta del Grup de Clavariesas Dña. Pepa Benito Bort, junt al seu grup de Clavariesas.

No volem oblidar-mos de Clavariesas Majors que volgueren acompanyar a Sant Bult en solemnitat.

 

Volem tambe agrair al grup de Clavaris i Clavaries de Sant Bult que sempre acompanyen a Sant Bult i que ells mateixos s’organisaren per a portar l’Anda de Sant Bult pels historics Carrers del Cabanyal.

I no podiem oblidar-mos dels amics i veïns del Barri de la Xerea, que un any mes s’acostaren a la Parroquia de nostra Senyora dels Angels per a assistir a la missa i posterior Processo.

 

Estem agraits a tots vosatros i esperem en entusiasme que en les Festes de Sant Bult, tornar a trobar-mos tots en nostre volgut Barri de la Xerea.